Tiesitkö, että tyylikkäät roskikset voivat nostaa kiinteistösi arvoa jopa 10%? Myös Lahdessa.
Katso video:

Katso alta hauska tarina, jossa on esimerkkejä tyylikkäistä roskiksista

 

Oletko isännöitsijä tai päättäjä taloyhtiössä? 
Lataa maksuton Järkevä jätepisteratkaisu -opas: näet upeita ennen ja jälkeen kuvia jätepisteuudistuksista ja saat vinkkejä oman jätepisteesi nopeaan ja edulliseen uudistamiseen >>

Saatat samalla saada maksutta muutakin hyödyllistä tietoa kiinteistösi arvon nostamiseen Hannoalta tai Stronghold Sukseelta. Tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit erota sähköpostilistalta koska tahansa yhdellä klikkauksella.

Roskisten uusiminen on pieni ja edullinen toimenpide, joka nostaa kiinteistösi arvoa

Roskiksien uusimisella on monia hyötyjä:

check1 Siisti ja kaunis piha voi nostaa kiinteistösi arvoa jopa 10%

check1 Huonosti toteutetut roskikset ovat lintujen ja rottien valtakunta, joka on inhottava ja vaarallinen kokemus lapsille

check1 Fiksusti toteutetut roskikset vähentävät jätehuoltosi kustannuksia ja säästävät tilaa (esimerkiksi jalankululle ja polkupyörille)

check1 Roskiksien uudistaminen on yllättävän nopea ja edullinen hanke (uudet roskikset saadaan asennettua usein jopa saman päivän aikana, jolloin piha ja roskikset ovat koko ajan asukkaidesi käytössä)

Lataa maksuton opas, jonka avulla suunnittelet pihaasi uudet roskikset

Haluaisitko, että pihasi roskikset olisivat hieman kauniimpia ja kivempia käyttää? Lataa alta maksuton Järkevä jätepisteratkaisu -oppaamme:

check1 Näet innostavia ennen ja jälkeen -kuvia, joista näet itse, millainen parannus hyvällä roskiksella saavutetaan

check1 Kuinka roskiksien uusiminen ihan tarkalleen etenee: mitä tapahtuu missäkin vaiheessa ja kuinka kauan operaatioon menee aikaa?

check1 Vastauksia yleisimpiin yhtiökokouksissa kysyttyihin kysymyksiin roskiksien uusimisesta

check1 Esimerkkimitoituksia ja laskelmia, jotka helpottavat oman pihasi roskiksien suunnittelua

check1 Ja paljon muuta!

Opas on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään. Täytä siis heti tietosi alle ja siirry lukemaan Järkevä jätepisteratkaisu -opastasi samantien.

Lataa maksuton Järkevä jätepisteratkaisu -opas täyttämällä tietosi alla olevaan kenttään >>

Saatat samalla saada maksutta muutakin hyödyllistä tietoa kiinteistösi arvon nostamiseen Hannoalta tai Stronghold Sukseelta. Tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit erota sähköpostilistalta koska tahansa yhdellä klikkauksella.